Geschenken en overige producten

Kinderbestek

Wij hebben een enorme keus aan stalen kinderbestekjes van diverse bekende merken of labels, zoals Winny the Pooh, Nijntje, Rupsje Nooitgenoeg, Beatrix Potter, enzovoorts. Alle bestekjes worden gratis gegraveerd met naam en eventueel ook de datum. Een prachtig cadeau voor elke nieuwe wereldburger.

Geboorte geschenken

Natuurlijk ook zilveren geboortelepels, rammelaars bekertjes, de rammelaars en bekertjes, ook in verzilverd.
Daarnaast zijn ook spaarpotten en doosjes voor de eerste tandjes en haarlokjes volop aanwezig. Bijna alles is snel door ons te graveren met naam en eventueel met geboorte datum.

Secrid Cardprotector

De Secrid is een perfect cadeau voor hem en haar. Veilig je meest gebruikte pasjes opruimen in een alumiumhouder, die ook bescherm tegen uitlezen van kaarten met chips of antennes. De basis is de Cardprotector (€ 24,95) en met lederen etui in vele kleuren en soorten (€ 49,95 en € 54,95) Het aluminium is ook fraai te graveren met naam of logo.

Secrid Mini Wallet

Met de Secrid Cardprotector als basis, is de Miniwallet een compacte én veilige portemonnee. Naast zes kaarten in de Cardprotector biedt het binnenwerk ruimte voor enkele kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en wat muntgeld. De Miniwallet is compact en vanwege de druksluiting gemakkelijk in elke tas mee te nemen.

 

Secrid Slim Wallet

De Slimwallet lijkt op de Miniwallet, maar is zonder de druksluiting nog slanker. De Slimwallet past met gemak in het borstzakje van een colbert. Het leer van de Slimwallet is ruimer gesneden dan het leer van de Miniwallet, waardoor er meer ruimte is voor extra kaarten, briefgeld, visitekaartjes en bonnetjes. Voor muntgeld is de Slimwallet minder geschikt.