Horloges

Wij hebben vele uiteenlopende merken van horloges, in een opbouw van enkele tientjes tot horloges van enkele duizenden euro’s. Ieder merk heeft zijn/haar doelgroep en specifieke product eigenschappen.

AB art

Bijzonder strak vormgegeven horloges, met 100% allergievrije stalen kasten en veelal lederen banden. Alle horloges zijn spatwaterdicht en voorzien van een onkrasbaar saffier glas. Alle banden van A.B. Art, zowel de verschillende kleuren leer, als de verschillende stalen banden, zijn uit te wisselen om het horloge een andere look te kunnen geven. De meeste modellen zijn onderscheiden met het RED DOT DESIGN award vanwege hun fraaie design.

Calvin Klein

CK heeft een licentie afgegeven aan The Swatch Group, maker van Swatch, Tissot, Certina, Longines, Omega, Rado en vele andere merken. Fraaie doordachte designs, die door The Swatch Group natuurlijk in een kwalitatief hoogstaand product zijn vervaardigd. Een waar tijds-sieraad.

Casio

Casio horloges, niet alleen een horloge met veel techniek en toepassingen, maar ook een echte gadget. Wij zijn dealer van verschillende Casio collecties, naast de gewone ook G-Shock, Protrek en de nieuwste G-Schock MTG, het eerste stalen G-Shock horloge.

Davis

Een fraai, goed en meestal modieus horloge. Vrijwel alles is kwalitatief degelijk, en een fantastische after sales en onderdelen service geeft u jaren draagplezier van uw horloge. Vriendelijk geprijsd, tussen € 49 en € 99,-

Diesel

Diesel horloges zijn voor mensen die het leven zorgeloos, ongedwongen en zonder vrees tegemoet treden. De Diesel horloges met collecties herenhorloges en dameshorloges zijn veelal groot, stoer en ultra-hip en beschikken over een uitstraling die de levensfilosofie van de drager onderstreept. Niet voor niets dat Diesel horloges in Nederland waanzinnig populair zijn.

DKNY

Het in 1984 door Donna Karan opgerichte modelabel Donna Karan New York (DKNY) heeft als missie ‘Moderne kleding en accessoires voor moderne mensen’ te maken. New York is hierbij een grote inspiratiebron, deze stad leeft 24 uur en Karan sluit daarbij aan met sets die op alle manieren zijn te combineren. Ook de horlogecollectie van DKNY is vanuit dezelfde visie ontworpen. Van horloges om dagelijks te dragen tot feestelijke sieraden. Een DKNY horloge is een betaalbare luxe met internationale uitstraling voor de moderne vrouw.

Fossil

De Fossil horloges en prachtige heren sieraden in leer en staal zijn in onze (web)winkel verkrijgbaar. Als een van de grootste horlogemerken biedt het Amerikaanse Fossil een ruime keus in verschillende stijlen en met verschillende technische snufjes. Een beetje stoer, elegant en sportief alle stijlen heeft het merk in een prijsklasse van ca 70 tot 150 euro.

Garmin

Kwalitatief hoogwaardige smartwatch met onkrasbaar saffierglas, en een clip-on systeem voor het snel verwisselen van horlogebanden.

Horloges met hartslag meters, talloze sport en activiteit profielen instelbaar, werkt nauw samen met uw telefoon. Wijzerplaten, apps en vele andere zaken (gratis) te downloaden in de Garmin Connect IQ store.
Uniek voor deze smartwatch is de batterijduur, 70 uur tot 14 dagen is mogelijk zonder het weer op te laden. Ook vele Garmin producten zijn koppelbaar met uw horloge.

opmerking: Software van uw telefoon bepaald welke functies optimaal, niet of slechts ten dele goed werken op uw horloge.
Ook een software update kan verandering teweegbrengen die invloed hebben op de vermelde functies.

Jacob Jensen

Prachtig design uit Denemarken, kenmerkend door de strakke lijnen met zwart en wit. Jacob Jensen heeft horloges voor dames en heren. Van chique tot sportief, maar altijd onberispelijk modern. Naast het ontwerpen van deze horloges, is Jacob Jensen ook vooral bekend van de vormgeving van Bang & Olufson.

Lorus

Een Lorus horloge is er voor iedereen, prijzen van € 16,95 tot gemiddeld €100,- is het voor een breed publiek. De horloges zijn er voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen, moderne, sportieve en klassieke vormen, alles is mogelijk bij Lorus.

Mondaine

Alle modellen zijn uitgevoerd in roestvrijstaal met een quartz uurwerk en het Mondaine horlogebandje is meestal van zwart leer. Mondaine heeft een aantal series met horloges voor dames en heren: Classic, Evo, Retro, Sports en Specials.

Pulsar

Pulsar horloges zijn voor iedereen geschikt. Modieus tot degelijk, voor dames en heren, betrouwbaar en sterk. Variërend in prijzen vanaf ca €79,- tot €250,-.

Rado

De sterke vormgeving, mooie materialen zoals keramiek en Zwitserse precisie is wat Rado uniek maakt. Een prachtig krasbestendig horloge met de eeuwige schoonheid. Elke Rado is voorzien van saffierglas, en een uurwerk van hoge kwaliteit.

Seiko

Seiko horloges zijn al decennia een begrip. Naast de reguliere collecties zijn wij elite dealer van de bijzondere lijnen van Seiko, zoals Sportura, Arctura, Premier, Velatura en het bijzondere GPS horloge, de Astron. Een betrouwbaar en kwalitatief hoog merk, met innovatieve uurwerken.