Trouwringen

De ring van je leven…

is niet zomaar gevonden, je kunt natuurlijk alle brochures en websites bekijken maar de mogelijkheden zijn onbegrensd. Door gebruik te maken van alle mogelijkheden aangaande kleuren, breedtes, matte ringen en “last but not least”, de briljanten kun je van de meest simpele ring een hele bijzondere ring maken.

Dus helpen wij jullie graag bij het uitzoeken van de ringen.

Neem even de tijd hiervoor (dat doen wij ook graag) en door goed naar jullie wensen te luisteren, en gebruik te maken van onze kennis vinden wij in 99% van de gevallen de ring naar jullie smaak.

Aller Spanninga

De mooiste trouwringen van Nederlandse bodem, wij hebben een zeer grote collectie voorbeelden. Expres zeggen wij voorbeelden, want vrijwel iedere wens laten wij in vervulling gaan. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, in vorm, kleur en afwerking. Wij gaan met u alle voorbeelden doornemen, en dan de ringen eventueel aanpassen aan uw wensen.

Amorio

Een unieke combinatie van zilver en goud zorgt voor een geheel nieuwe dimensie in trouwringen. Door de combinatie van deze 2 metalen is het mogelijk stevige ringen uit te zoeken die de duurzaamheid en pracht van goud hebben. De prijs door gebruik van beide edelmetalen heel interessant als alternatief voor gouden trouwringen. prijzen van 200 tot 500 euro met of zonder een briljant voor de damesring.

Breuning

Duitse degelijkheid, een prachtige collectie trouwringen, in vele combinaties van kleuren en breedtes, en te voorzien van prachtig gezette briljanten. Volledig naar wens te maken, mocht dé ring er net niet tussen zitten. Met de online configurator maken wij samen uw ringen, en kunt u gelijk zien hoe de ringen eruit gaan zien.

Dito relatieringen

Zilveren ringen voor hem en haar, hem en hem, of haar en haar mag ook. Zelfs alleen is mogelijk! Sommige ringen zijn mooi bewerkt en worden ook door mannen in plaats van een zegelring gedragen.

Eigen ontwerp trouwringen

Relatie ringen zijn persoonlijk, naast de honderden modellen die wij op voorraad hebben kan het zijn dat jullie persoonlijk wensen nog anders zijn. Een relatiering laten maken kan ook, soms van bestaande ringen, soms uit het niets…. Van vingerafdrukken tot combinaties met staal en titanium alles is mogelijk. Van een goed gesprek komt een ontwerp, vanuit het ontwerp een prijsopgave, en uiteindelijk jullie persoonlijke ringen.

FL Paris

Edelstalen ringen in combinatie met zwart, titanium, zirkonia, diamanten of met zilver. De basis van het allergievrije edelstaal met deze materialen zijn een inspiratie voor diverse designs. Natuurlijk is dit materiaal ook bij uitstek geschikt voor diegenen, die een sterker materiaal dan zilver willen.

Flamingo

Flamingo trouwringen komen uit een ambachtelijk goudsmids atelier. Flamingo ontwerpt en bewerkt eigenhandig prachtige trouwringen. Uw trouwring kunt u kiezen uit verschillende edelmetalen zoals goud, platina en palladium. In verschillende kleuren zoals wit-, geel- en roodgoud, met of zonder diamanten. De trouwringen van Flamingo zijn elegant en tijdloos.