Sieraden

Wij bieden de breedste keus in gouden, zilveren, briljanten en stalen sieraden, in onze zaak zijn de sieraden veel op merk en thema’s geëtaleerd, echter achter de schermen ligt nog een enorme keus aan sieraden die wij (helaas) niet kunnen etaleren vanwege gebrek aan etalage ruimte. Vraag dus gerust, want er is altijd meer dan u kunt zien.

Cédé

Hooggeschoolde goudsmeden vervaardigen deze uitzonderlijk fraaie collectie zilveren sieraden. De schoonheid van de eenvoud, het gebruik van de mooiste materialen en doordachte designs, maken de CéDé collectie tot een pareltje in ons assortiment.

FL Paris

Stalen sieraden, vooral voor de man. Armbanden, colliers, manchetknopen en vele andere sieraden in nikkelvrij staal. Soms in combinatie met een inleg van zilver of carbon die het mannensieraad veel cachet geeft.

Herinneringssieraden

Herinneringen aan je dierbaren, vergeleken met 15 jaar geleden zijn wij vrijer gaan denken en doen. Tegenwoordig is alles mogelijk om iets te doen met bijvoorbeeld de as van je dierbare. Wij hebben kant en klare producten, echter laten wij iedere wens in vervulling gaan. Materialen van zilver, goud, glas en acryl staan ons ter beschikking om u dierbare wensen in vervulling te laten gaan.

Hot Diamonds

Echte diamanten in zilver gezet, een collectie met ringen, hangers, oorsieraden en meer. Voorzien van een laagje witgoud. Uiteraard zijn de diamanten wel uit de kleinste categorie, maar dan kun je wel vanaf circa €50,- een echte diamant dragen.

Lapponia

Geïnspireerd door de noordelijke natuur, is Lapponia al 50 jaar toonaangevend in het juweliersvak. Ontwerpers als Björn Weckström, Christophe Burger, Zoltan Popovits en Poul Havgaard zorgen voor unieke kunstwerken, vertaald in een draagbaar sieraad.

Mi Moneda

De vernieuwende Mi Moneda collectie laat u combineren. In de pendanten (munthouder) begint de eerste keus. Rood-, geel- of witgoud verguld zilver, daarbij een lang collier en dan kiezen uit meer dan 200 verschillende munten. De Mi Moneda munten zijn er vanaf enkele euro’s tot enkele tientjes.

NOL sieraden

NOL sieraden staat al 50 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. De strakke vormen van de unieke sieraden verbloemen haast hoeveel passie, liefde en vakmanschap in elk van deze ontwerpen en sieraden gelegd is. Alles ambachtelijk vervaardigd door het handmatig smeden met de hamer.

R&C briljant

Stijl, elegantie, schoonheid, in principe alle kwaliteiten in elke vrouw zijn gegoten in de meest kostbare en mooie juwelen. Omdat elk sieraad met de hand is gemaakt, in de eigen werkplaats, kunnen ze worden op maat gemaakt voor elke individuele vrouwen. Elk R&C sieraad is uniek en speciaal. Kom genieten, en vooral versteld staan, van deze prachtige collecties.

Rabinovich

De wereld heeft RABINOVICH een schat aan inspiratie te bieden. De natuur, cultuur, mode, design, maar ook de jaargetijden, kleuren, eten, dans, muziek, herinneringen, liefde, de vrouw… Elk sieraad van RABINOVICH vertelt een eigen verhaal en is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. Karakteristieke edelstenen, parels en zilver worden gebruikt om een ontwerp tot leven te brengen.

Rebel & Rose

Sieraden voor hem en voor haar. De collectie bestaat uit armbanden van hoogwaardig gevlochten leersoorten met een sluiting en uit armbanden met edelsteen en andere kralen. De edelsteen kralen zijn geregen op een zeer sterk elastisch koord en zijn zonder slot, alle kralen zijn voorzien van een leeuwenkop (symbool voor het Nederlandse fabricaat).

Alle armbanden verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes.
Prijzen vanaf 32,95 tot ca 99,95

Simkids

Het bedelarmbandje voor de kleine dames, net als bij Trollbeads kunnen de zilveren en glazen bedeltjes op een zilveren collier of armband worden geregen. Een perfect verjaardagscadeautje van en voor iedere jonge dame.

Ti Sento Milano

Helemaal uit Milaan? Dus helemaal niet… Amsterdam Zuid-Oost…. Jaren geleden was er een team enthousiaste dames die helemaal de snaar van de mode en kwaliteit wisten te raken. Hun ideeën en ontwerpen gaven zij de naam Ti Sento en nu jaren later, het nummer 1 sieraden merk. Fantastische sieraden met een grote schare fans, niet alleen meer in Nederland maar in heel Europa! En nu wél in Milaan.

Trollbeads

Creeër een eigen look met de Trollbeads collecties. Het spaarsysteem met glaskralen, kralen van edelsteen en gedetailleerde zilveren kralen geven u de mogelijkheid om een persoonlijke armband of collier samen te stellen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u zelf heel veel exclusieve en persoonlijke combinaties kunt maken.

Zilgold

Wanneer de goudprijs hoog is, worden de gouden sieraden zo licht mogelijk gemaakt. De holle sieraden zijn natuurlijk qua prijs erg interessant, echter hol…. kan deuken, en dat is niet fijn. Zilgold maakt holle gouden sieraden, waar normaal de onedele koperen kern wordt weg ge-ets, met een zilveren kern. Deze zilveren kern maakt het gouden sieraad duurzaam en voordelig. Ook volgens de wet is dit sieraad goedgekeurd, en u vindt in ieder sieraad het goud en het zilver keurmerk. Goed voor jarenlang deukvrij plezier.